Solliciteer nú

Op zoek naar fun en good vibes! Kom dan werken bij de gezelligste Strandbar van Zeeland. Wij zoeken vrolijke beach boys & babes! Interesse? Stuur een DM, mail naar info@bombaai.nl of bel: 0118-567321. Tot snel!

Op zoek naar fun en good vibes!
Entree Magazine omschreef Bombaai als een kleurrijke, verfrissende wereld van fun en good vibes, met een eigen stijl en identiteit. Dat is wat wij zoeken in jou! Toppers die het leuk vinden om het gasten naar hun zin te maken, hard kunnen werken, maar ook van chillen houden. Ben jij die vrolijke beachboy of babe en lijkt het je leuk om bij de gezelligste Strandbar van Zeeland te komen werken? Word dan snel onderdeel van onze te gekke crew! 
Binnen het team streven wij naar eigenheid en diversiteit. Ben jij een echte horeca professional of juist die enthousiaste jonge hond, die graag wilt leren? Van afwasser, keukenhulp, medewerker bediening, schoonmaker tot chef-kok, zowel parttime als fulltime. Wij hebben het voor je! 

What’s in it for you?
Onderdeel zijn van een jong, dynamisch en gemotiveerd team, met de leukste collega’s en gezellige uitjes. Werken op toffe feestjes, borrels en partijen. Een unieke en creatieve werkomgeving met misschien wel het mooiste uitzicht van Zeeland. Heerlijke en voedzame maaltijden. Doorgroeimogelijkheden en de kans jezelf te ontwikkelingen met gerichte training, werkbezoeken of cursussen. Flexibele roosters waarbij we rekening houden met persoonlijke wensen en uiteraard een passend salaris inclusief reiskostenvergoeding. 

Check voor meer info de vacatures onderaan deze pagina. 
Interesse? Mail naar
info@bombaai.nl of bel: 0118-567321 / 0617096335.

Tot snel!

Chef-kok

  • Ben jij de creatieve chef die zich thuisvoelt in een wereldse keuken die constant bezig is met het volgen van trends, innovatie en food ontwikkelingen? Met veel streetfood-stijl gerechten en een spannend menu met veel vegan en vega opties, zit je werkdag vol uitdagingen. Een aanvoerder met ‘brede’ schouders die de complete keuken kan managen en bereid is te bouwen aan een hechte brigade, die letterlijk voor elkaar door het vuur gaat om de verwachting van de gast te overtreffen. Als chef-kok heb je minimaal een MBO niveau 4/ HBO werk- en denkniveau en aantoonbare kennis van verschillende kooktechnieken. Verder ben je onderdeel van het management team, praktijkopleider en denk je mee in creatieve processen. De keuken is jouw domein en invulling van het menu, calculaties en marges berekenen, het beheren van de voorraad,  roosters maken en het bewaken van alle hygiëne- en veiligheidsvoorschriften behoren tot jouw taken.

Sous-chef

  • Is de keuken jouw domein en voel je je als een vis in het water achter de potten en pannen? Sluit je dan aan bij de Bombaai crew! De wereldkeuken van Bombaai biedt plaats voor creatievelingen die zich graag mee laten nemen in de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van eten en koken. Als sous-chef heb je een ondersteunende rol aan de chef waarbij eigen initiatief gestimuleerd wordt. Meedenken in creatieve processen, nieuwe gerechten proberen en een goede sparringpartner zijn van de chef-kok, dat is wat wij zoeken. Als sous-chef geef je leiding aan de keukenbrigade, ben je verantwoordelijk voor al het voorbereidend werk en zorg je er voor dat het hele team altijd ready is voor de topdrukte. Natuurlijk verwachten we dat een beetje werkdruk jou niet van je stuk brengt en je kan vlammen wanneer dit nodig is.

Zelfstandig werkend kok

  • Is koken je passie, zijn jouw messen altijd geslepen en neem je graag het heft in eigen hand, dan hoor jij thuis in de keuken van Bombaai. Met ons wereldse concept, verrassende streetfood-stijl gerechten en een divers menu van ontbijt tot diner, zit je werkdag vol uitdagingen. Enthousiast? Neem contact op voor meer info en een uitgebreid functieprofiel. 

Keukenhulp 

  • Snijden, hakken, stampen, roeren, ouwehoeren, proeven, boenen, vegen en schuren, als keukenhulp kom jij wel aan je uren! Je werkt ondersteunend aan de koks en je bent voornamelijk bezig met allerlei voorbereidende werkzaamheden. Tuurlijk leer je ook de lekkerste gerechten bereiden en presenteren. Daarnaast werk je nauw samen met je collega’s in de snackhoek, luik verkoop en afwas. Een manusje van alles dus.

Medewerker bediening

  • Wij zijn per direct op zoek naar toppers in de bediening. Vind jij het leuk om het gasten naar hun zin te maken, met een glimlach over het terras te vliegen, op uiteenlopende events te staan en ben je een kei in het afwisselen van taken tussen wijklopen, food & drank runnen, hosten en bar draaien? Dan is Bombaai iets voor jou! Met onze unieke locatie, ruime opzet en eigentijds concept, zal geen dag hetzelfde zijn.

Barmedewerker

  • Altijd al gedroomd van een baan als bartender of heb jij toevallig alle skills al in huis? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Barista, cocktailshaker, bier- en wijnkenner, je wordt het allemaal. Wij staan voor hoogwaardige kwaliteit en originaliteit in ons drankassortiment. Daarom werken we veel met verse, lokale en vernieuwende producten en zorgen wij door middel van training en proeverijen, dat jouw vakkennis op orde is en inzicht krijgt in trends en ontwikkelingen op het gebied van bartending.  

Verkoop medewerker Take-Away / Strand verhuur

  • In de zomermaanden zijn we druk in de weer met de verhuur van ligbedden, parasols en windschermen. Lijkt het jou leuk om lekker met je voeten in het zand de strandgasten van extra service te voorzien? Dan is dit echt iets voor jou! Wij zoeken jonge en vrolijke beachboys & girls die dit werk kunnen afwisselen met het ondersteunen van het take-away luik, de afwas en andere facilitaire klusjes, zoals aanvullen en emballage ordenen. De perfecte basis om in de toekomst mee door te groeien!

Afwasser

  • Niet vies van een nat pak, hard werken en een rumoerige werkomgeving? Begin dan als afwasser bij Bombaai. Afwassers zijn de helden van de horeca en een absoluut onmisbaar onderdeel binnen ons team. Schoon servies is het visitekaartje naar de gast en dat begint bij jou! Een geweldige plek om stapje voor stapje het bedrijf te leren kennen. Als afwasser werk je namelijk nauw samen met de keuken, bar, bediening en het uitgifteluik. De perfecte springplank! 

Schoonmaak - Interieurverzorging 

  • Graag vroeg uit de veren? Start je dag met een heerlijke kop koffie en geniet nog even van het prachtige uitzicht, om vervolgens als een wervelwind de toko spik en span achter te laten, voordat de eerste gasten arriveren. Wij zoeken ervaren interieurverzorgers die het leuk vinden om ‘s ochtends, liefst in tweetallen, onze zaak schoon te maken. Dit zal in het voor- en naseizoen zo’n 3 à 4 keer per week zijn en in het hoogseizoen dagelijks.