Solliciteer nú

Na een grootschalige nieuwbouw hebben wij op 1 juni 2020 onze deuren geopend. Ondanks de bijwerkingen van Corona hebben we er een topzomer van weten te maken en tot onze grote verbazing werd dit ook nog eens bekroond met de titel: Beste Nieuwe Strandpaviljoen van Nederland 2020. Apetrots natuurlijk! Om deze lijn door te zetten, zoeken wij de nodige versterking.

Op zoek naar fun en good vibes!
Entree Magazine omschreef Bombaai als een kleurrijke, verfrissende wereld van fun en good vibes, met een eigen stijl en identiteit. Dat is wat wij zoeken in jou! Toppers die het leuk vinden om het gasten naar hun zin te maken, hard kunnen werken, maar ook van chillen houden. Ben jij die vrolijke beachboy of babe en lijkt het je leuk om bij de gezelligste Strandbar van Zeeland te komen werken? Wordt dan snel onderdeel van onze te gekke crew! 
Binnen het team streven wij naar eigenheid en diversiteit. Ben jij een echte horeca professional of juist die enthousiaste jonge hond, die graag wilt leren? Van afwasser, keukenhulp, medewerker bediening, schoonmaker tot leidinggevende, zowel parttime als fulltime. Wij hebben het voor je! 

What’s in it for you?
Onderdeel zijn van een jong,  dynamisch en gemotiveerd team, met de leukste collega’s en gezellige uitjes. Werken op toffe feestjes, borrels en partijen. Een unieke en creatieve werkomgeving met misschien wel het mooiste uitzicht van Zeeland. Heerlijke en voedzame maaltijden. Doorgroeimogelijkheden en de kans jezelf te ontwikkelingen met gerichte training, werkbezoeken of cursussen. Flexibele roosters waarbij we rekening houden met persoonlijke wensen en uiteraard een passend salaris inclusief reiskostenvergoeding. 

Check voor meer info de vacatures onderaan deze pagina. 
Interesse? Mail naar
info@bombaai.nl of bel: 0118-567321 / 0617096335.

Tot snel!


Zelfstandig werkend kok

  • Is koken je passie, zijn jouw messen altijd geslepen en neem je graag het heft in eigen hand, dan hoor jij thuis in de keuken van Bombaai. Met ons wereldse concept, verrassende streetfood-stijl gerechten en een divers menu van ontbijt tot diner, zit je werkdag vol uitdagingen. Enthousiast? Neem contact op voor meer info en een uitgebreid functieprofiel. 

Keukenhulp 

  • Snijden, hakken, stampen, roeren, ouwehoeren, proeven, boenen, vegen en schuren, als keukenhulp kom jij wel aan je uren! Je werkt ondersteunend aan de koks en je bent voornamelijk bezig met allerlei voorbereidende werkzaamheden. Tuurlijk leer je ook de lekkerste gerechten bereiden en presenteren. Daarnaast werk je nauw samen met je collega’s in de snackhoek, luik verkoop en afwas. Een manusje van alles dus.

Medewerker bediening

  • Wij zijn per direct op zoek naar toppers in de bediening. Vind jij het leuk om het gasten naar hun zin te maken, met een glimlach over het terras te vliegen, op uiteenlopende events te staan en ben je een kei in het afwisselen van taken tussen wijklopen, food & drank runnen, hosten en bar draaien? Dan is Bombaai iets voor jou! Met onze unieke locatie, ruime opzet en eigentijds concept, zal geen dag hetzelfde zijn.

Barmedewerker

  • Altijd al gedroomd van een baan als bartender of heb jij toevallig alle skills al in huis? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Barista, cocktailshaker, bier- en wijnkenner, je wordt het allemaal. Wij staan voor hoogwaardige kwaliteit en originaliteit in ons drankassortiment. Daarom werken we veel met verse, lokale en vernieuwende producten en zorgen wij door middel van training en proeverijen, dat jouw vakkennis op orde is en inzicht krijgt in trends en ontwikkelingen op het gebied van bartending.  

Verkoop medewerker Take-Away / Strand verhuur

  • Deze zomer gaan wij starten met de verhuur van ligbedden, parasols en windschermen. Ook gaan we de ijscokar weer het strand op duwen. Lijkt het jou leuk om lekker met je voeten in het zand de strandgasten van extra service te voorzien? Dan is dit echt iets voor jou! Wij zoeken jonge en vrolijke beachboys & girls die dit werk kunnen afwisselen met het ondersteunen van het uitgifteluik, de afwas en andere facilitaire klusjes, zoals aanvullen en emballage ordenen.

Afwasser

  • Niet vies van een nat pak, hard werken en een rumoerige werkomgeving? Begin dan als afwasser bij Bombaai. Afwassers zijn de helden van de horeca en een absoluut onmisbaar onderdeel binnen ons team. Schoon servies is het visitekaartje naar de gast en dat begint bij jou! Een geweldige plek om stapje voor stapje het bedrijf te leren kennen. Als afwasser werk je namelijk nauw samen met de keuken, bar, bediening en het uitgifteluik. De perfecte springplank! 

Schoonmaak - Interieurverzorging 

  • Graag vroeg uit de veren? Start je dag met een heerlijke kop koffie en geniet nog even van het prachtige uitzicht, om vervolgens als een wervelwind de toko spik en span achter te laten, voordat de eerste gasten arriveren. Wij zoeken ervaren interieurverzorgers die het leuk vinden om ‘s ochtends, liefst in tweetallen, onze zaak schoon te maken. Dit zal in het voor- en naseizoen zo’n 3 à 4 keer per week zijn en in het hoogseizoen dagelijks.